Managementul a fost definit ca “arta de a face ca altii sa faca” ! … Dar ce trebuie sa se faca, înainte ca altii sa faca ceea ce trebuie facut? … Lucrarea de fata reprezinta un raspuns asumat fara ezitare la aceasta întrebare incomoda, constituindu-se într-un adevarat si profitabil inventar de întelepciune al acestei meserii.

Arta managementului - Skills of management

Lucrarea capitalizeaza experienta autorilor, ca manageri si profesori, fiind scrisa cu implicarea faptului trait. Mai mult, autorii prezinta o cazuistica bogata si diversa, într-un mod reactiv si sensibil la virtutile modelatoare ale experimentului, lucarea de fata potentând virtuti educationale certe, fara a esua în efemer sau în tentatia facila a dogmatizarii. Maladiile activitatii manageriale sunt diagnosticate si portretizate prin secvente epice caricaturale, iar competentele manageriale sunt prezentate cu o sagacitate tipic britanica, fiind relationate cu resorturi, motivatii si conjuncturi diverse. Parcurgând lucrarea de fata, cititorul interesat va descoperi îmbinarea celor doua aspecte ale managementului, cel academic si cel practic, ca fiind una dintre virtutiile acestei carti de exceptie.

Citeste si:  Lege nr. 125 din 16/10/1996 pentru modificarea si completarea Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii constructiilor si unele masuri pentru realizarea locuintelor

Autori: David Rees, Christine Porter

Editura: TEHNICA

Detalii/Comanda