ELearning-ul înseamna a învata mai mult, într-un timp mai scurt, cheltuind mai putin – trei avantaje care conduc la eficientizarea procesului de instruire si implicit la câstigarea unor avantaje competitive pentru compania care apeleaza la instruirea asistata de calculator

Evenimentul “ELearning – avantaje competitive prin instruirea angajatilor” organizat de FinMedia, a reunit în cadrul Crowne Plaza principalii furnizori de eLearning prezenti pe piata din România. La acest eveniment SIVECO România a fost partener oficial si a prezentat invitatilor AeL Enterprise, platforma completa de instruire asistata de calculator, utilizata atât de mari companii din România cât si de sistemul educational din tara noastra.
Noile tendinte ale economiei românesti reconsidera criteriile si pârghiile prin care o companie poate deveni competitiva, instruirea eficienta a angajatilor devenind un factor ce influenteaza decisiv pozitia si diferentierea pe piata.

Printre beneficiile oferite de AeL Enterprise se numara instruirea si testarea unitara a angajatilor, eficientizarea activitatii de administrare a resurselor de instruire, monitorizarea performantelor trainerilor si angajatilor, flexibilitate, reducerea costurilor cu instruirea angajatilor, reducerea timpilor neproductivi, interactivitate si un control foarte mare asupra informatiilor pe care le primeste angajatul în stagiul de pregatire. Avantajele oferite de platforma AeL sunt completate de cele oferite de cursurile interactive, care ofera cursantului posibilitatea de a interactiona cu informatia care este transmisa. Instructorul este ajutat sa evalueze rapid si imediat dupa terminarea cursului, gradul în care cunostintele transmise au fost însusite.

Citeste si:  820 milioane de celulare au fost vandute in lume anul trecut

” O secunda, un minut poate reprezenta foarte mult pentru succesul unei afaceri, al unei companii. Azi totul se misca cu o viteza impresionanta, oamenii, companiile sau orice institutie cautând metoda care sa conduca la rezultate foarte bune în cel mai scurt timp. Instruirea angajatilor nu face exceptie de la noile tendinte, companiile orientându-se catre metode si instrumente de instruire care sa reduca perioada în care angajatul trebuie sa paraseasca locul de munca pentru a urma un curs. Ceea ce oferim noi companiilor care cauta o metoda eficienta de instruire este o platforma de eLearning care poate fi adaptata în functie de necesitatile fiecarui client, un modul de colaborare care stimuleaza interactiunea dintre cursanti sau instructor-cursant, cursuri interactive create pe baza celor mai noi principii educationale si toate serviciile necesare implementarii acestei solutii – totul pentru o instruire completa realizata în cel mai scurt timp “, declara Radu Jugureanu, eContent Manager la SIVECO Romania.