Violeta-Loredana Pascal, PRwave INTERNATIONAL

Ziarele contin numeroase stiri despre diverse companii. Unele organizatii apar mai des in publicatii, altele insa niciodata. Multe companii realizeaza activitati prin intermediul carora ofera beneficii importante partenerilor de afaceri, clientilor etc. Dar nu sunt cunoscute.

Intr-o lume in care toti se chinuie sa vanda serviciul companiei pentru care lucreaza, directorii sa obtina noi contracte si asa mai departe, o imagine buna faciliteaza acest proces. Cum pot oare achizitiona un serviciu sau produs de la o firma de care nu am auzit niciodata in detrimentul uneia de la care cumpar de ani de zile, despre care stiu o sumedenie de lucruri, care ma tine la curent cu noutatile sale, care, intr-un cuvant, este vizibila?

Unii nu apeleaza la servicii de imagine, comunicare si relatii publice avand prejudecata ca sunt servicii scumpe si ca nu si le pot permite. “Nu e e de mine, X e o companie mica, nu isi permite PR” ii poti auzi foarte des pe reprezentantii IMM-urilor si nu numai. Nu contest ca sunt unele agentii care poate ca au un pret inaccesibil unor companii, insa lucruri de calitate pot fi mereu gasite si dobandite de reprezentantii organizatiilor care vor cu adevarat sa aiba succes.

Citeste si:  Contract de comodat

O imagine buna este un capital de care orice companie are nevoie. Si sunt o sumedenie de lucruri ce pot fi realizate si care sa aduca beneficii insemnate organizatiilor si nu cu un buget foarte mare. Sunt persoane care pot oricand sa furnizeze sfaturi de calitate in activitatea de consiliere in domeniul imaginii, comunicarii si relatiilor publice. Sunt persoane care pot sa ii invete pe angajatii unei companii cum se pot realiza activitatile de PR intr-un mod eficient. Sunt agentii mai mici care pot sa devina departamentul dumneavoastra de relatii publice externalizat, care sa va fie de ajutor mereu, sa va ofere strategiile si materialele de care aveti nevoie.

Daca vrei, se poate – ar fi mesajul acestui articol! Se poate obtine vizibilitate, se poate sa fii cunoscut, se pot realiza lucruri care sa aduca in final beneficii pe termen lung.

Noi va asteptam oricand pentru a va ajuta si pentru colaborari in favoarea
dumneavoastra – loredana@prwave.ro.

Citeste si:  Ghidul recrutarii in IT