Compania va investi cinci milioane de euro intr-un complex rezidential de 16 apartamente de lux in centrul Bucurestiului. Apartamentele vor costa 300.000 sI 400.000 de euro.
Compania imobiliara Regatta a anuntat derularea unui nou proiect pe piata rezidentiala din Bucuresti, investitia in valoare de circa 5 milioane de euro constind intr-un imobil cu 16 apartamente de lux situat in zona strazii Eminescu din apropierea Pietei Romane.

„Cladirea, investitie privata de aproximativ cinci milioane euro, este structurata pe zece niveluri: subsol, parter si opt etaje. Proiectat de Arhitect Studio, imobilul va fi finalizat in februarie 2006. Blocul este amplasat pe un teren de circa 774 de metri patrati si ofera 16 apartamente de lux, dintre care trei au fost deja vindute“, se arata intr-un comunicat al Regatta.

Blocul va avea apartamente de 3 si 4 camere, cu suprafete de 197 de metri patrati, respectiv 266 de metri patrati.

Locatarii vor avea la dispozitie, in functie de numarul de camere al apartamentelor, unul sau doua locuri de parcare, la subsol sau parter.

Citeste si:  Studentii continua sa fie nemultumiti de cursurile inutile din facultati si rectorii dau vina pe Ministerul Educatiei, care nu respecta autonomia universitara

Pretul apartamentelor este de 1.500-1.600 de euro pe metru patrat, catalogat „cit se poate de corect“ de reprezentantii Regatta. Raportat la suprafata de aproape 200 de metri patrati, pretul unui apartament va fi de peste 300.000 de euro. Tinind cont insa de opiniile celor de pe piata imobiliara, chiar la acest pret investitia ar fi atractiva, dat fiind ca, in momentul aderarii la Uniunea Europeana, preturile la apartamentele de lux ar putea ajunge si la 3.000 de euro pe metru patrat.