Vreti sa va imbunatatiti semnificativ sansele de a vinde mai mult din produsele si serviciile voastre? Descoperiti programul verificat pas-cu-pas care va permite sa creati un Plan Eficace de Marketing care functioneaza in numai o ora!Planul eficace de marketing. O metoda verificata pentru companiile de orice marime

Aveti un produs sau un serviciu din care doriti sa vindeti mai mult, din ce in ce mai mult. Si doriti sa utilizati banii intelepti si in cel mai bun mod cu putinta. Aveti nevoie de un Plan Eficace de Marketing.Fie ca sunteti o firma aflata la inceputurile activitatii sale, cu un buget mic, sau o firma multinationala, fie ca sunteti un antreprenor sau un director de marketing, acest ghid practic va va purta pas cu pas de-a lungul procesului care va va ajuta sa abordati problemele si sa scoateti in evidenta oportunitatile. Si este incercat, testat si dovedit.

Un Plan Eficace de Marketing este un proces care va va imbunatati semnificativ sansele de a vinde in mod profitabil mai mult din produsele si serviciile voastre. Si va va impiedica sa irositi bani pe initiative de marketing care nici nu ar trebui sa vada lumina zilei.Simplu, direct si foarte productiv, Planul Eficace de Marketing functioneaza cu adevarat. Lasati-l sa faca minuni si pentru voi.

Citeste si:  Cresterea vanzarilor online

Autor: Lori Davila

Editura: ALL

Detalii/Comanda