Raiffeisen Bank si Raiffeisen Asset Management au lansat o noua promotie formata din unitati de fond si depozite bonificate cu o dabanda extrem de atractiva de 10% pe an, se precizeaza intr-un comunicat trimis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro

Suma investita de un client va fi distribuita intre cele doua produse (depozit si unitati de fond) astfel incat suma din depozit sa fie cel putin egala cu suma investita in unitati de fond (Raiffeisen Prosper sau Raffeisen Benefit). Suma minima care poate fi investita de un client este de 4.000 RON (2.000 RON intr-un depozit in lei pe trei luni cu 10% dobanda anuala fixa si 2.000 RON in unitati de fond). Aceasta oferta este valabila pana la 31 mai 2007.

“Fondurile de Investitii reprezinta un domeniu important de activitate pentru grupul Raiffeisen. In acest sens, continuam sa promovam acest produs si sa incurajam clientii existenti si potentiali sa isi diversifice economiile in produse variate: economii pe termen scurt cu cea mai atractiva dobanda din piata si plasamente pe tremen mediu si lung in unitati de fond cu randamente superioare in timp”.

Citeste si:  Entuziasmul integrarii a ridicat Bursa

“Asa cum e firesc, dobanzile la depozite urmeaza curba inflatiei si scad, tocmai de aceea dorim sa stimulam interesul clientilor nostri pentru alternative de economisire si investire a sumelor de care dispun”, a spus Razvan Munteanu, Vicepresedintele Diviziei Retail a Raiffeisen Bank

“Incurajati de rezultatele bune obtinute toamna trecuta, dam posibilitatea clientilor sa acceseze din nou un portofoliu format dintr-un depozit bancar si unitati de fond. Avantajele sunt multiple si se refera in primul rand la randamentele superioare oferite atat de depozitul remunerat cu 10%, dar si de investitiile in fonduri care, datorita plasamentelor in actiuni, vor genera pe termen mediu si lung un castig superior instrumentelor de economisire clasice”.

“De asemenea, pachetul depozit + unitati de fond ofera avantajul reducerii riscurilor prin diversificare, dar si o stuctura echilibrata a investitiilor. Astfel, o parte din resursele clientilor sunt plasate pe termen scurt in depozite si cealalta parte, pe termen mediu si lung in fondurile de investitii”, a spus Mihai Ion, presedintele Raiffeisen Asset Management.

Citeste si:  Trei noi ambasadori