Cel mai mare complex comercial din Bucuresti, Dragonul Rosu Mega Shop, s-a deschis la inceputul acestei luni in zona Colentina – Fundeni. Megashop-ul pune la dispozitia clientilor 4.000 de locuri de parcare gratuite si peste 1.700 de spatii comerciale in care se regaseste cea mai larga gama de produse. Principalul avantaj consta in oferta de preturi, care sunt vizibil mai mici comparativ cu celelalte magazine de acest gen.

Nicolae Dumitru, presedintele Niro Group, a precizat ca “obiectivul nostru este de a reuni intr-un singur centru comercial cea mai diversificata oferta de produse la preturi mai mult decat convenabile pentru oricine, astfel incat clientii nostri sa poata cumpara tot ceea ce isi doresc dintr-un singur loc, avand, totodata, posibilitatea sa cheltuiasca mai putini bani decat oriunde in Bucuresti si, de ce nu, in tara”.

In perioada 12-15 decembrie s-a organizat si un eveniment dedicat celor mici, intitulat “Poveste de Craciun”, in cadrul caruia copiii de la gradinitele din Dobroesti si sectorul 2 al Capitalei, precum si cei din comuna Voluntari au primit cadouri si au participat la spectacole de colinde, teatru de papusi si face painting oferite de grupul Pro Art, Alexandru Bodolan si corul de copii Bim Bam. Peste 1.500 de copii au primit dulciuri, jucarii si articole de imbracaminte in valoare de peste 800 milioane de lei.

Dragonul Rosu Mega Shop este un complex comercial unic in Romania, atat prin dimensiune, cat si prin oferta variata de produse, ele fiind la cele mai mici preturi existente pe piata romaneasca.

Redactia Curentul