Finantarea IMM-urilor reprezinta una din componentele principale ale strategiei de dezvoltare si consolidare a pozitiei Finansbank pe piata bancara romaneasca, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTbank.ro. “Misiunea bancii pentru segmentul IMM-urilor este de a deveni sursa principala de finantare, informare si consultanta a acestui segment, punandu-se accentul pe construirea si consolidarea unor relatii cat mai bune cu clientii si pe rapiditate in satisfacerea nevoilor specifice IMM-urilor”. Un pas important in acest sens il reprezinta lansarea noului produs pentru IMM-uri, InvestFinans.

“Avem placerea sa aducem la cunostinta opiniei publice ca Finansbank (Romania) S.A. lanseaza un nou credit pentru IMM-uri, creditul de investitii InvestFinans, destinat sustinerii dezvoltarii pe termen lung a IMM-urilor, mai ales din perspectiva integrarii Romaniei in Uniunea Europeana. Pentru Finansbank (Romania) S.A. acest moment reprezinta o continuare a procesului de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania”, a declarat Tamer Ozatakul, presedintele Finansbank (Romania) S.A.

InvestFinans este un credit de investitii destinat in principal finantarii achizitiilor de echipamente si mijloace fixe, dar si modernizarii/extinderii de imobile (birouri, depozite, spatii productive). Noul produs ofera posibilitatea aprobarii rapide, in baza unui numar minim de documente si a unei structuri flexibile de garantii, a unui credit de maximum 200,000 EUR (echivalent in RON, USD, EUR), cu o maturitate de cel mult 7 ani si o perioada de gratie de pana la 9 luni. In plus, clientii care opteaza pentru un credit InvestFinans de pana la 20,000 EUR (echivalent in RON, USD, EUR) pot beneficia de o procedura de acordare si mai simplificata a creditului.

Beneficiarii eligibili pentru un credit InvestFinans sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de minim 1 an, obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Produsul InvestFinans este disponibil in toate sucursalele Finansbank (Romania) S.A. Informatii referitoare la conditiile de eligibilitate si documentele necesare obtinerii unui astfel de credit pot fi obtinute atat de la sediul sucursalelor Finansbank (Romania) S.A., cat si de pe paginia de web www.finansbank.ro.