Crearea serviciilor, organizatia bazata pe IP si Romania conectata sunt teme actuale ale industriei IT&C care vor fi abordate la cea de-a patra editie a CISCO EXPO, eveniment organizat de Cisco Systems Romania pe11-12 aprilie 2006 la Bucuresti, la JW Marriott Grand Hotel.

CISCO EXPO, al carui motto în 2006 este Release the Power of the Network, este dedicat managerilor de companii si specialistilor IT, reprezentantilor canalelor de vânzari, managerilor de sisteme informatice si administratorilor de retele de companii, precum si reprezentantilor administratiei publice si ai institutiilor educationale. La eveniment sunt asteptati peste 700 de participanti din companii de toate dimensiunile.
CISCO EXPO cuprinde 50 de sesiuni plenare si paralele, în cadrul carora vor sustine prezentari experti din Europa si România, printre care: Kaan Terzioglu, Vice-President, Central and Eastern Europe, Cisco Systems Inc., Donald De Witte, Regional IT Manager Central and Eastern Europe Inc., Tim Stone, Senior Marketing Manager Unified Communications Cisco Systems Inc., reprezentanti ai Cisco Systems Romania precum si experti ai celor 14 companii partenere ale CISCO EXPO.
„CISCO EXPO este deja un eveniment de referinta al industriei IT&C din România . Cu aceasta ocazie, cei mai importanti jucatori din domeniu aduc în discutie subiecte de interes pentru întreg mediul de afaceri, deoarece tehnologia de comunicatii este astazi indispensabila pentru dezvoltarea organizatiilor si pentru sporirea productivitatii. Cisco Systems Romania îsi invita din nou partenerii importanti sa abordeze teme tehnologice si de afaceri din perspective multiple si inovatoare.”, a spus Bogdan Constantinescu, Country Manager Cisco Systems Romania si Republica Moldova.
În cele doua zile ale evenimentului, expertii Cisco si ai companiilor partenere vor examina mediul de afaceri în continua schimbare, tendintele actuale ale pietei si modalitatile prin care noile tehnologii influenteaza afacerile si viata cotidiana.

Vor fi prezentate de asemenea studii de caz cu implementari de solutii Cisco în companii din România si din Europa, precum si felul în care Cisco foloseste propria tehnologie pentru a-si spori productivitatea si capacitatea de reactie rapida la solicitarile clientilor.
CISCO EXPO gazduieste o expozitie permanenta în cadrul careia vor fi prezentate echipamente si demonstratii tehnice de solutii si tehnologii Cisco realizate de partenerii acestei editii.
Înregistrarea participarii la CISCO EXPO se face online la www.ciscoexpo.ro, unde sunt disponibile si informatii detaliate privind agenda si activitatile din cadrul manifestarii.
Partener Platinum al CISCO EXPO este compania ROMTELECOM. Parteneri Gold ai evenimentului sunt: Datanet Systems, IBM România, Omnilogic si S&T România. Parteneri Silver ai CISCO EXPO sunt companiile: Astral, Crescendo, INTRAROM, Hewlett Packard România, Kernel Control, Trend Import–Export, Trend Micro, Arbor Networks prin Concept Electronics si Fluke Networks prin Best Invest.
Despre CISCO EXPO: Cisco Systems organizeaza anual CISCO EXPO în peste 20 de tari, oferind participantilor posibilitatea de a acumula noi cunostinte în domeniul celor mai recente tehnologii si solutii de afaceri dezvoltate în sprijinul companiilor, întreprinderilor mici si mijlocii si organizatiilor de dimensiuni mari. Pentru detalii despre editia organizata în acest an la Bucuresti va invitam sa vizitati site-ul www.ciscoexpo.ro.

Despre Cisco Systems, Inc. Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), lider mondial în domeniul echipamentelor de retea pentru Internet, sarbatoreste anul acesta 20 de ani dedicati inovatiilor tehnologice, avangardei în domeniu si responsabilitatii sociale. Puteti gasi informatii despre Cisco la http://www.cisco.com. Pentru stiri la zi, vizitati http://newsroom.cisco.com.
Cisco, Cisco Systems si sigla Cisco Systems sunt marci comerciale înregistrate ale Cisco Systems, Inc. si / sau ale filialelor sale în Statele Unite si în anumite alte tari. Toate celelalte marci comerciale mentionate în acest document apartin detinatorilor lor.