Prima editie a Bucharest Controlling Forum, sub genericul “Noul rol al finantelor în cresterea performantei afacerilor”, se va desfasura pe data de 17 octombrie, fiind organizata de Ensight Management Consulting, firma de consultanta de management cu capital suta la suta romanesc, si de firma internationala Horvath & Partners Management Consultants, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro.

Bucharest Controlling Forum se adreseaza tuturor companiilor locale si multinationale care opereaza în România si prezinta un concept inovator de management – controllingul – care, desi relativ putin cunoscut în mediul de afaceri din România, asigura o functie cheie a managementului din companiile occidentale.

La eveniment vor participa reprezentanti ai companiilor CFO OMV-Petrom, CFO Apa Nova Bucuresti-Veolia, Controlling Distrigaz Sud-Gaz de France, Energy Holding, Omniasig-Wiener Staeditsche.

De asemenea, la forum si-au anuntat prezenta ministrul delegat pentru comert, Iuliu Winkler, si prof. dr. Peter Horvath, fondator al firmei internationale de consultanta în management Horvath & Partners.

Citeste si:  PepsiCo pe locul doi in Topul Celor Mai Admirate Companii ale anului 2006

Sursa: SMART financial – www.SMARTfinancial.ro ©