Pentru ca Banca Transilvania se gandeste si la copii, portofoliul sau cuprinde si un produs dedicat acestora, KID CONT, se arata intr-un comunicat de presa al bancii. Acesta este un depozit cu acumulare, în lei, EUR sau USD, care se poate constitui pe o perioada cuprinsa între 1 si 17 ani. Valoarea medie minima obligatorie a depunerilor lunare, în decursul unui an, trebuie sa fie de 50 RON / 15 EUR / 15 USD, în functie de moneda în care s-a constituit depozitul.

Pentru a deschide un depozit KID CONT, parintii, tutorele sau reprezentatul legal al copilului caruia îi este dedicat acest produs trebuie sa depuna în cont suma de 300 RON sau 100 EUR / USD.

Dobanda este una dintre cele mai atractive de pe piata: se bonifica si se acumuleaza anual în depozit. In cazul în care KID CONT este constituit în RON, dobanda anuala este de 7,50%, pentru USD este de 4,50%, iar pentru EUR, dobanda practicata este de 4,25%. Pentru a spori avantajele acestui produs, Banca Transilvania nu comisioneaza constituirea depozitului si nici depunerile de numerar. In plus, se bonifica dobanzi suplimentare, începand cu a treia aniversare a depozitului.

La împlinirea varstei de 15 ani, copilul titular al unui KID CONT poate avea si un card Visa Electron Euro<26, emis de Banca Transilvania, cu ajutorul caruia va putea beneficia de reduceri la comerciantii de produse si servicii în peste 300.000 de locatii din tara si din strainatate, precum si de o asigurare medicala gratuita de calatorie.

Produsul KID CONT este disponibil în oricare dintre cele 265 de unitati ale Bancii Transilvania din tara.

Avand un depozit KID CONT, viitorul financiar copilului poate fi mai sigur, înca din prima sa zi de viata.

De 1 iunie – si nu numai – copiii pot primi de la parintii lor un cadou deosebit, cea mai moderna pusculita: KID CONT, de la Banca Transilvania.