Pipera Office Building, un nou imobil de clasa A destinat birourilor si/sau spatiilor comerciale, reprezentand o investitie de circa doua milioane de euro, se afla in executie in zona Pipera. Cladirea este structurata pe parter si patru etaje, oferind o suprafata utila de 2,062 mp si o suprafata construita de 2,400 mp.

Etajele sunt constituite fiecare din: open space (compartimentabil la cerere), circulatii verticale, grupuri sanitare, rest-room si tea-room amenajate.

Gradul mare de iluminare naturala, inaltimea libera de 2,7 m a fiecarui nivel (3,2 m/nivel inaltime totala) impreuna cu controlul cilimatic sofisticat asigura conditii perfecte pentru o atmosfera de lucru destinsa si productiva. 20 de locuri de parcare vor fi puse la dispozitie in incinta (cu posibilitatea altor 20 de locuri in exterior). Imobilul este disponibil incepand cu octombrie 2006.

Lucarile de constructie declansate in octombrie 2005 vor fi finalizate in octombrie 2006. Proiectantul general Tectonic (Smart OB, Novoparc, Floreasca Tower-Oracle, etc) si antreprenorul general Prefabricate Nord (Batistei OB, Vasile Lascar OB, etc) realizeaza cu profesionalism un produs de indubitabila calitate.

Executat pe structura de beton armat si pereti cortina opaci si transparenti, acest imobil de biroruri include elemente speciale precum combinatia intre ochiurile mobile ale tamplariei exterioare si climatizarea cu aport de aer proaspat ( max 30%), combinatie care contribuie la confortul sporit al utilizatorilor.