O sarbatoare importata de la americani, Halloween-ul este un alt prilej de sarbatoare pe care toti cei interesati si pasionati de aventura nu il rateaza. An de an, tot mai multi romani se declara fani al acestei sarbatori si din ce in ce mai multi oameni organizeaza diferite actiuni sau evenimente in aceasta perioada.

Anul acesta sarbatoarea de Halloween va fi in ziua de Marti, 31 Octombrie 2017. De la cei mai mici care adora sa se costumeze in diferite personaje, nenumarate institutii prescolare si scolare organizeaza pentru pitici diferite evenimente, pana la companii, restaurante si cluburi, toti se pregatesc in felul lor.

Deoarece este raspandat in toate orasele Romaniei, ne-am gandit sa va oferim informatii despre principalele evenimente si orase in care se tin, dar si sa va ajutam sa ajungeti acolo. Va recomandam o aplicatie de distante rutiere care va ajuta sa ajungeti la destinatie, in orice oras ati alege sa mergeti pentru petrecerea de Halloween.

Citeste si:  Afaceri de succes cu produse importate

Evenimente importante Halloween 2017?

Principalele evenimente care se organizeaza in perioada care urmeaza sunt petreceri tematice, excursii in diferite regiuni sau locuri despre care s-ar zice ca sunt bantuite, precum si neuitatele maratoane de filme horror.

Desi data exacta este marti, inca din weekend vor si petreceri si evenimente cu tematica, putandu-l numi “weekend-ul fantomelor”?.

Weekend de Halloween la Bran – petreceti un weekend fantomatic, pe 28 si 29 Octombrie, acasa la contele vampir Dracula. Puteti alege sa mergeti la Bran, in Transilvania, principala atractie de Halloween, datorata Castelului Contelui Dracula, unde se organizeaza un tur complet de Halloween, unde veti putea vizita castelul medieval pe timpul noptii, ba chiar sa va petreceti noaptea acolo.

Este singurul tur, organizat atat pentru Romania cat si pentru straini, ce ofera pe langa cazare si participarea la evenimente speciale de noapte, in unul din cele mai faimoase castele din Romania. Veti descoperi adevarul si mitul legendei, parade ale costumelor si numeroase activitati cu tema. Din Bucuresti se ajunge la Bran in aproximativ 3 ore, traseul exact vi-l indica aplicatia direct de pe orice device.

Citeste si:  Cum te feresti de firmele-fantoma?

Halloween la Edenland – daca nu ati auzit despre acest loc, va spunem ca este un parc de aventura, cu activitati pentru toate varstele, trasee si casute in copaci, biciclete, locuri de joaca pentru copii, etc. Edenland se afla la doar 20 de minute de mers cu masina de Bucuresti, si puteti ajunge foarte usor utilizand aplicatia Calculator de distante rutiere, care va indica exact ruta de oriunde ati pleca, precum si timpul de parcurs.

Va fi probabil cel mai mare eveniment din Bucuresti, in noaptea de 28 Octombrie, in aerul racoros de toamna, la miezul noptii. Va asteapta ceaune cu mancaruri proaspete si bauturi calde aromate, casutele in copaci vor fi decorate cu dovleci, felinare sclipind in copaci, personaje de poveste in parada, activitati specifice si concerte. Costumele nu sunt obligatorii dar sunt de preferat pentru o seara de pomina.

Pe langa acestea, numeroase cluburi vor pregati in toata tara petreceri tematice, unde participantii vor gusta bauturi speciale de Halloween, muzica pe masura si concursuri de costume.

Citeste si:  Cum sa joci online la bursa

Oriunde ati alege sa mergeti de Halloween, fie la o petrecere cu copiii ori singuri, este important sa fiti atenti la drum, fiind pe timpul serii si sa fiti informati exact de locul si destinatia unde trebuei sa ajungeti.