Angajarea unui contabil care sa aiba grija de finantele afacerii tale poate fi o decizie foarte buna pe termen lung. Contabilitatea nu este pentru toata lumea, mai ales atunci cand calculele incep sa para destul de complicate pe masura ce o afacere se dezvolta. 

Ei bine, fie ca ai decis sa incepi o afacere sau ai deja una care activeaza pe piata de ceva timp, iata cateva motive pentru care ai nevoie de un contabil care sa se ocupe de gestionarea resurselor tale financiare:

Economiseste timp

Majoritatea oamenilor incep afaceri facand ceea ce le place si ceea ce au visat intotdeauna sa faca. Pentru ei, acest entuziasm puternic nu prospera si in timpul orelor extra petrecute pentru evidenta financiara si plata impozitelor.

Te-ai gandit sa apelezi la o firma de contabilitate in Bucuresti? Ei bine, ai luat o decizie excelemta! Contabilii te pot ajuta sa te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante si pe atingerea obiectivelor propuse, fara a avea grija platii impozitelor.  

Citeste si:  Statul supravegheaza atent Petrom

Economiseste bani

Multi prorpietari de afacari cred ca angajarea unui contabil este costisitoare, motiv pentru care aleg sa se ocupe singuri de gestionarea finantelor. Cu toate acestea, un contabil bun va putea evidentia orice oportunitati prin care o companie ar putea economisi bani, iar acest lucru inseamna nu numai ca ar putea sa reduca facturile la sfarsit de luna, dar ar putea oferi un avantaj semnificativ in construirea unei strategii mai puternice care sa aduca niste castiguri substantiale pe termen lung.

Usureaza-ti viata!

Foile de calcul, teancurile de facturi si declaratiile fiscale nu sunt pentru toata lumea. Daca simplul gand de a a-ti deschide conturile te nelinisteste, angajarea unui contabil te va scapa de orice fel de griji.  

Nu in ultimul rand, un contabil te va asigura ca nu vei fi penalizat pentru intarzierea efectuarii platilor. Astfel, nu va trebui sa iti notezi in calendar de fiecare data cand o factura trebuie platita.

Ai nevoie de o firma de contabilitate in Bucuresti?

Cei de la Keez te vor ajuta sa nu mai pierzi vremea cautand detalii despre termene si obligatii. Ei te vor informa la timp pe mobil si in platforma client disponibila online.

Citeste si:  Companiile vor plati TVA printr-un singur sediu permanent

Dai bani doar pe ce-ti trebuie ca sa cresti afacerea. Apeland la Keez, nu mai esti nevoit sa platesti softuri de facturare, pentru ca vei avea inclus un program de facturare online, direct din platforma client!